—Συμβουλές πριν από την Aγορά—

Χρήσιμες υποδείξεις και σημαντικές συμβουλές

Διαβάστε τα παρακάτω πριν αγοράσετε ένα σολάριουμ.


Η έναρξη ενός κέντρου μαυρίσματος είναι εύκολη.


Δεν απαιτεί κάποιο μεγάλο κεφάλαιο ή υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας. Για την ακρίβεια, η δημιουργία ενός μικρού, κερδοφόρου κέντρου μπορεί να ξεκινήσει από ένα κόστος μόλις 25.000€, με απόδοση της επένδυσης συνήθως εντός των πρώτων 18 μηνών λειτουργίας—αρκεί να γνωρίζετε ακριβώς ποιον εξοπλισμό σολάριουμ να αγοράσετε.


Όταν κάποιος ανοίγει μια επιχείρηση, θέλει πάντα η ροή των κερδών να αρχίσει όσο γρηγορότερα γίνεται. Στον τομέα των υπηρεσιών μαυρίσματος, ο μόνος τρόπος να επιτευχθεί αυτό είναι με την αγορά του σωστού εξοπλισμού για το συγκεκριμένο προϋπολογισμό, την τοποθεσία, το μέγεθος του καταστήματος και τους στόχους σας. Ο σωστός συνδυασμός αυτών των στοιχείων παίζει εξαιρετικά σημαντικό ρόλο.


Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικές χρήσιμες υποδείξεις και σημαντικές συμβουλές για να έχετε υπόψη.Μην αγοράζετε φτηνά ή παλιά μηχανήματα σολάριουμ.

Η αγορά ενός sunbed δεν είναι ίδια με την αγορά ενός αυτοκινήτου.

Στον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας, υπάρχουν πολλοί κατασκευαστές αυτοκινήτων και πολλά επίπεδα ποιότητας. Ωστόσο, στον κλάδο του τεχνητού μαυρίσματος υπάρχουν μόνο τρεις καλοί κατασκευαστές μηχανημάτων σολάριουμ και, μετά από αυτούς, η ποιότητα πέφτει κατευθείαν στα επίπεδα ενός Trabant.

Τα φτηνά sunbed κατασκευάζονται από κατώτερης ποιότητας υλικά (μέταλλα και πλαστικά) και συχνά εμφανίζουν προβλήματα όταν υπερθερμαίνονται. Η υπερθέρμανση παρουσιάζεται πάντοτε σε περιόδους υψηλής χρήσης, όταν τα μηχανήματα σολάριουμ λειτουργούν όλη την ημέρα, κάθε ημέρα της εβδομάδας, για 8-12 ώρες συνεχόμενα.

Στις περιόδους όπου έχετε πολλή δουλειά, δεν έχετε το περιθώριο να χάσετε 2-4 ημέρες περιμένοντας να περάσει κάποιο sunbed από έλεγχο και επισκευή. Ξεκινάτε αυτή την επιχείρηση για να κερδίσετε χρήματα, όχι για να χάνετε χρόνο και κέρδη εξαιτίας συνεχώς ελαττωματικού εξοπλισμού που θα οδηγήσει μόνο στη δυσαρέσκεια των πελατών.


Είμαστε ένα πλήρως πιστοποιημένο επαγγελματικό κέντρο σέρβις σολάριουμ. Εκτός από το σχολαστικό έλεγχο και τις δοκιμές στις οποίες υποβάλλουμε όλα τα σολάριουμ που αγοράζουμε εκ μέρους των πελατών μας, λαμβάνουμε επίσης αιτήματα για συντήρηση και επισκευή μηχανημάτων κάθε εβδομάδα. Ανοίγουμε και επιθεωρούμε sunbed συνεχώς. Έχουμε δει όλες τις μάρκες από κοντά, μέσα και έξω. Γνωρίζουμε πώς είναι κατασκευασμένα όλα τα μηχανήματα. Η διαφορά στην κατασκευή και την ποιότητα των εξαρτημάτων ανάμεσα στις τρεις κορυφαίες μάρκες και σε άλλες είναι τεράστια.

Sunbed tanning
Το Trabant: Ένα από τα χειρότερα αυτοκίνητα που κατασκευάστηκαν ποτέ. Η ποιότητα του Trabant ήταν κακή, η αξιοπιστία ανύπαρκτη, ενώ μια πιο προσεκτική επιθεώρηση αποκάλυψε «μια πρόχειρη ποιότητα συναρμολόγησης».
Sunbed tanning
Οι ανεξάρτητοι πωλητές είναι απλώς πωλητές

Όρθιο ή ξαπλωτό; Καινούργιο ή μεταχειρισμένο;

Οι ανεξάρτητοι πωλητές είναι απλώς πωλητές, όχι ειδικοί στο τεχνητό μαύρισμα. Δεν ασχολούνται με τη λειτουργία κέντρων μαυρίσματος και δεν έχουν μια καθαρή εικόνα για τα λειτουργικά κόστη ή για τον πελάτη λιανικής. Δεν μπορούν να σας δώσουν σωστές συμβουλές για το ποια sunbed είναι καταλληλότερα για την τοποθεσία και το κατάστημά σας, ούτε να σας δώσουν συμβουλές για τον τρόπο κοστολόγησης των υπηρεσιών σας.

Εμείς και διαχειριζόμαστε μια αλυσίδα κέντρων μαυρίσματος και πουλάμε εξοπλισμό σολάριουμ αλλά και κάνουμε σέρβις σε sunbeds. Βοηθούμε όλους τους πελάτες με την αγορά του εξοπλισμού που ανταποκρίνεται καλύτερα στον προϋπολογισμό και το επιχειρηματικό τους μοντέλο, για να εγγυηθούμε την ταχύτερη δυνατή απόδοση της επένδυσής τους.

Αγοράζοντας από εμάς, ωφελείτε την επιχείρηση και τους πόρους σας.

Εάν πρόκειται να αγοράσετε ένα Megasun, ελάτε πρώτα να μιλήσετε μαζί μας.

Είμαστε ο εξουσιοδοτημένος, επίσημος προμηθευτής KBL Megasun® για τα Βαλκάνια.

Είτε ψάχνετε για κάποιο καινούργιο ή για μεταχειρισμένο μηχάνημα σολάριουμ, υπάρχουν σημαντικές πιθανότητες το sunbed Megasun που σκέφτεστε να αγοράσετε από αλλού να έχει περάσει πρώτα από εμάς. Διατηρούμε πλήρες ιστορικό σέρβις, οπότε μπορούμε να σας δώσουμε μια σαφή εικόνα της πραγματικής κατάστασης και αξίας των περισσοτέρων Megasun στα Βαλκάνια.

Sunbed tanning
Sunbed tanning
Καθαρίζουμε και ελέγχουμε σχολαστικά όλον τον εξοπλισμό

Ποιος θα το ελέγξει;

Σκέφτεστε, λοιπόν, να αγοράσετε ένα μεταχειρισμένο sunbed από κάποιον ανεξάρτητο πωλητή... Πώς γνωρίζετε εάν αυτό το μηχάνημα είναι σε καλή κατάσταση; Είναι έτοιμο το μηχάνημα για την υψηλή σεζόν δουλειάς; Σε τι κατάσταση βρίσκονται οι λάμπες του;

Εμείς γνωρίζουμε ακριβώς ποια σημεία πρέπει να επιθεωρήσουμε για υπερβολική χρήση και πιθανές βλάβες, γνωρίζουμε πού βρίσκονται τα σημεία φθορών λόγω χρήσης. Ως πλήρως πιστοποιημένο κέντρο σέρβις σολάριουμ προσφέρουμε:

  • Έρευνα για μηχανήματα βάσει συγκεκριμένων προϋπολογισμών.
  • Επαλήθευση συνοδευτικών εγγράφων και μηχανημάτων.
  • Αγορές και πωλήσεις μηχανημάτων.
  • Μεταφορά (σε ειδικό φορτηγό με γερανό).
  • Σχολαστικό καθαρισμό με πεπιεσμένο αέρα και ειδικούς καθαριστικούς παράγοντες.
  • Ελέγχους μηχανημάτων, με δοκιμές υπό ποικίλες συνθήκες.
  • Γενικό σέρβις.
  • Αλλαγή λαμπτήρες σολάριουμ.

Δεν υπάρχει σολάριουμ «χωρίς ακτινοβολία UV».

Πολύ απλά δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Παρόλο που η τεχνολογία των λαμπτήρων σολάριουμ έχει προχωρήσει αρκετά ώστε να χορηγούνται ολοένα και ασφαλέστερα επίπεδα υπεριωδών ακτίνων, η τεχνολογία του σολάριουμ συνεχίζει να βασίζεται στην υπεριώδη ακτινοβολία.

Η μόνη συσκευή τεχνητού μαυρίσματος χωρίς ακτινοβολία είναι ο θάλαμος spray tan, που διοχετεύει ένα νέφος/μίγμα από ζαχαρότευτλο, DHA και Αλόη Βέρα για να δημιουργηθεί χρώμα.

Ειδικά κρεβάτια μαυρίσματος όπως το VIP solarium διαθέτουν λάμπες υψηλής πίεσης που φιλτράρουν τις ακτίνες UVB, ωστόσο και αυτά τα μηχανήματα προκαλούν το μαύρισμα στο δέρμα αξιοποιώντας το φάσμα υπεριωδών ακτίνων.

Sunbed tanning
Τα μοντέρνα sunbeds όπως το VIP solarium διαθέτουν ειδικές λάμπες που φιλτράρουν τις ακτίνες UVB
Sunbed tanning
Μια ευρεία συλλογή μεταχειρισμένων μηχανημάτων με εγγυήσεις

Μια έκθεση με πάνω από 50 μηχανήματα.

Στην αποθήκη μας μπορείτε να βρείτε, ανά πάσα στιγμή, δεκάδες μηχανήματα σολάριουμ, καινούργια και μεταχειρισμένα, για να διαλέξετε.

Μην χάνετε το χρόνο σας πηγαίνοντας από πωλητή σε πωλητή για να δείτε φτηνές ή παλιές συσκευές σολάριουμ. Αξιοποιήστε το χρόνο σας εποικοδομητικά. Ελάτε να συζητήσουμε τις ανάγκες σας. Ετοιμάστε μια λίστα με τις ερωτήσεις σας και θα χαρούμε να τις απαντήσουμε όλες.


Κλείστε ένα ραντεβού μαζί μας:

Logo

Λεωφόρος Πεντέλης 23, Μελίσσια 151 27 Αθήνα

211 740 2029

694 789 1682

Sunlounge® Solarium School

Πώς να ξεκινήσετε και να διαχειριστείτε το δικό σας κέντρο σολάριουμ